Video & Photography

(DUTCH)

Air-Vision heeft sinds 28 aug. 2014 een RPAS Bedrijfsontheffing en sinds 22 sept.2015 een volwaardig ROC (RPAS Operator Certificate) Dit betekent dat Air-Vision commerciële vluchten mag uitvoeren met drones die zwaarder zijn dan 4 Kg. en standaard tot 120 m. hoogte en 500 m. horizontaal mag vliegen. 

Het ROC van Air-Vision voorziet er tevens in dat er met speciale ontheffingen en maatregelen dichter bij gebouwen en objecten kan worden gevlogen dan andere operators. Ook voorziet het ROC in de mogelijkheid om onder voorwaarden binnen de CTR’s van luchthavens te vliegen. 

Samen met onze partnerbedrijven binnen de Eurodronegroup beschikken we over diverse piloten, cameramensen en een veelvoud aan operationele machines voor een breed scala aan opdrachten. Om continuïteit te garanderen hebben we altijd meerdere gelijkwaardige drones bij ons en beschikken we over zoveel accu’s en laadcapaciteit dat er continue gevlogen kan worden. 

Omdat wij denken vanuit onze professie “Beeld” heeft u aan ons een partner die inzicht heeft in hoe dat beeld gemaakt moet worden en niet het vliegen als doel stelt.

Voorbeelden : 

Air-Vision Eemshaven

Wildernis onder water 1